Despre Noi

Despre noi:

Ne adresăm unui public larg, începând de la simplii pasionați de muzică, care vor să-și dezolte acest hobby, persoane care au nevoie de negative muzicale pentru evenimente private sau pentru uz propriu și până la artiști cu ani de experiență în spate, care vor sa beneficieze de înalta calitate a serviciilor din cadrul Quartz Studio Music.

Originalitatea este unul din punctele noastre forte. Ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, prin experiența nostră în domeniul muzical, dar și prin aparatura performantă. Vom sta de vorba față în față cu clientul și vom analiza cerințele acestuia, dar și cum anume vede el produsul final. Oferim înregistrări audio la cel mai înalt nivel, imprimări de instrumente și voce, editare audio, mixaj și mastering, recondiționare materiale audio, orchestrații și negative, compoziții, adaptări partituri, jingel-uri, teme muzicale pentru spoturi publicitare, teme muzicale pentru filme de scurt și lung metraj, fonograme și aranjamente muzicale, dar și o sală de repetițiii ultra dotată.

Cei mici nu vor fi nici ei negjlijați. Vom crea partituri și muzică specială pentru categoria lor de vârstă, ajutându-i astfel să descopere ce înseamnă muzica. Oferim o atenție deosebită detaliilor, pentru că știm că orice mic detaliu face diferența. Orice idee creativă vrem să o punem în practică. Vrem să oferim o calitate foarte bună a sunetului de înregistrare și redare, făcându-ne prin aceasta cunoscuți într-un mod rapid și eficient. Un sunet bun, o partitură bine scrisă, o idee muzicală genială sunt elemente prin care ne dorim sa mulțumim toti clienții studioului nostru.

Dariu Cifor este absolvent la nivel de master al Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, Facultatea de Interpretare Muzicală, secția vioară. Este angajat al Orchestrei Filarmonicii De Stat din Cluj-Napoca și face de asemeni parte din elita de membrii ai Orchestrei Române de Tineret.

Un moment semnificativ în cariera lui, îl constituie dobândirea Premiului I “Sandor Vegh”, acordat de Societatea Română Mozart, în cadrul Festivalului Internațional Mozart, în anul 2012, dar și momentul recitalului extraordinar privat pentru Majestatea Sa Regele Mihai I al României. Printre alte orchestre unde Dariu Cifor activează și colaborează, amintim Orchestra Notes &Ties, Young Famous Orchestra, Orchestra BBSO, Orchestra Consonantis, Orchestra Operei din Dijon Franța, dar și Geneva International Orchestra, unde timp de 5 ani a fost concert maestru.Pe lângă acestea, el activează în două trupe instrumentale: un cvartet clasic de coarde, Alterquator String Quartet, și în Quartz Band, o trupa de jazz, unde, în calitate de solist și-a dezvoltat intens laturile sale în ceea ce privește armonia și compoziția, compundând și aranjând partituri pentru această trupă.

Echipamente:

  • Mixer digital Midas M32R
  • Universal Audio Apollo 8
  • Audient ASP 880
  • Avalon VT-373SP
  • Neumann TLM 103
  • Neumann KM 184
  • Microfoane orchestră DPA d:vote
  • Monitoare studio Genelec
  • Pian Nord Stage 3 – 88

Quartz Band:

Quartz Band este o formație de muzicieni profesioniști din Cluj Napoca care a luat ființa in anul 2008.Pe lângă repertoriul de Romance Saloon Jazz, paleta formelor muzicale abordate include lucrări ce aparțin genurilor de Muzică Ușoră, Cafe Concert, Rock’n Roll, Operetă, Muzică Clasică, Praise and Worship sau a diferitelor compoziții de circulație internațională. Datorită acestui material complex, în decursul acestor ani de activitate, Quartz Band a susținut concerte, recitaluri, apariții la festivaluri și evenimente culturale atât în România cât și în alte țări, precum Austria, Spania.